Matbord med styling

GUIDE ATT STYLA ETT MATBORD

ATT STYLA MATBORDET FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Ett snyggt matbord som du gillar är grunden för stylingen av en matplats, men sen kan du göra stor skillnad i hur rummet känns och uppfattas beroende på hur du stylar. Vårt EMMETT matbord har blivit väldigt populärt och passar lika bra till vardags som till middagsbjudningen. 

5 TIPS PÅ HUR DU STYLAR DITT MATBORD

Vårt EMMETT matbord som är tillverkat av massiv, högkvalitativ ek har blivit väldigt omtyckt. Matbordet är robust men enkelt i sin design och inger en modern och fräsch look som tilltalar många. Vi har samlat 5 tips på hur du kan styla ditt matbord samt inspiration på styling från populära influencers inom inredning.

Rebfre Emmett matbord

Rebecca Fredriksson dukar fram på sitt vitpigmenterade EMMETT matbord. 

1. TALLRIKAR OCH BESTICK

Placera ut tallrikar och bestick på bordet för att skapa en känsla av att matbordet är redo för måltider. Tallrikarna får gärna ha en matchande färg med resterande saker på bordet.


2. LJUSSTAKAR

Ljusstakar är en klassisk dekoration som passar perfekt på ett matbord. Välj ljusstakar som matchar din inredningsstil och placera dem i mitten av bordet.

3. BLOMMOR

En vas med färska blommor på bordet kan ge en fin touch till rummet. Välj blommor som passar till säsong och din inredning.

34 kvadrat Emmett matbord styla

Blommor och personliga föremål pryder Emelie Ekmans svarta EMMETT bord.

4. PERSONLIGA DEKORATIONER

Lägg till personliga dekorationer som matchar din inredningsstil. Det kan vara allt från en vacker skål eller fat till personliga prydnadsföremål som betyder mycket för dig.

5. ANVÄND OLIKA HÖJDER

För att skapa en intressant och dynamisk look, placera föremål av olika höjder på bordet. Det kan vara höga ljusstakar, kortare ljusstakar, små vaser eller andra dekorationer.

Mathilda Bjärsmyr Rowico Home

Mathilda Bjärsmyr har skapat olika höjder med glasljusstakar på sitt bruna EMMETT matbord.

EMMETT MATBORD

Det 240 cm långa matbordet EMMETT kan rymma upp till sex personer på långsidorna, det är perfekt för både små och stora sällskap. Bordet har en minimalistisk design som passar in i de flesta inredningsstilar, från klassiskt till modernt. Emmett matbord är inte bara en snygg möbel, det är även gjort i massiv ek och inger en gedigen känsla. Det kommer att hålla länge och kan matchas med flera olika stolar. Du kan vara säker på att det här matbordet kommer att bli en central punkt i ditt hem och att du kommer att få många minnesvärda stunder runt det.

MER INSPIRATION