houseofekman kontor

ATT FÖRNYA SITT HEMMAKONTOR

Ta in naturen

Emma Ekman, som står bakom instagramkontot @houseofekman, har nyligen uppdaterat sitt hemmakontor.  Då skogen är en viktig återhämtningsplats för Emma så blev det självklart att ta in naturen i rummet.

houseofekman haddington

ÅTERHÄMTNING PÅ KONTORET

När Emma ska skapa material i sitt jobb som content creator så startar hon ofta med att planera dagen med en kaffe och funderar igenom dagens bilder som ska skapas.

När bilderna är tagna och det är dags för lite redigering och skapande av text blir det naturligt att Emma sätter sig i sitt nyinredda hemmakontor. 

- Jag försöker alltid att inreda så att basen är hållbar och tidlös. Men jag gillar färg och har endast ett vitt tak i huset, övriga väggar har någon kulör. I mitt hemmakontor gick jag lite “wild and crazy” och tog in en tapet med naturmönster. Jag älskar att vara i naturen och tar gärna långpromenader i skogen. Det är bästa återhämtningen och därmed ville jag även skapa lite av den känslan i mitt kontor. 

Emma är supernöjd med resultatet och älskar tapeten och det ljusa golvet i kombination med det ljusa träslaget på HADDINGTON skrivbord och skåp.

3 SNABBA TIPS NÄR DU INREDER KONTOR

Om du vill ha tre enkla tips om hur du kan tänka när du inreder ditt kontor så tycker Emma att följande är viktigast:

1. Ha bara framme saker du tycker om och som du tycker tillför en känsla till rummet.

2. Prioritera bra förvaring där du kan gömma undan det som inte behöver stå framme.

3. Få harmoni i kontoret med saker du gillar. Jag har valt en tapet och möbler för att få känslan av naturen, det är avkoppling för mig. Men det kan även vara färg, tavlor, blommor eller inredningsdetaljer som skapar den känslan som just du önskar.

houseofekman haddington desk px
houseofekman norwell chair px
houseofekman haddington desk2 px

MER INSPIRATION