Kroklister

Kroklister

PRAKTISK FÖRVARING MED EN KROKLIST

Kroklister är en lika praktisk som elegant lösning för dig som vill skapa ordning bland ytterplaggen i hallen. Hos oss på Rowico Home finner du ett stort utbud av tidlösa kroklister av trä och metall som smälter in sömlöst med din befintliga hallinredning – oavsett vilken inredningsstil du har. Hitta dina favoriter i vårt breda sortiment och ge hemmets entré en välkomnande och estetiskt tilltalande touch.

KROKLISTER AV TRÄ FÖR EN TIDLÖS LOOK

Våra kroklister finns tillgängliga i olika längder och utformningar så att du garanterat kan hitta en variant som passar just dig. Tack vare tidlösa och robusta material som metall och trä garanterar de inte bara en lång hållbarhet, utan också en tidlös och lättmatchad estetik. En kroklist av trä kan till exempel passa en skandinavisk inredningsstil, men även ett bohemiskt eller modernt inrett hem. I hallen blir kroklister dessutom en oumbärlig lösning för ordning och organisering. Det är ett smidigt förvaringsalternativ som gör att du kan hänga upp kläder, väskor och tillbehör på ett snyggt sätt och på så vis hålla ditt entréutrymme välorganiserat. Eftersom kroklister inte tar upp något som helst golvutrymme är de idealiska för trånga utrymmen, men passar givetvis precis lika bra om du vill ha en luftig känsla i en större hall.

HÖJD PÅ KROKLIST – TÄNK PÅ DETTA

I många fall bör en kroklist placeras i ögonhöjd för de som kommer att använda den mest. Utöver det är det också en god idé att tänka på rummets layout. Se till att kroklisten inte kolliderar med möbler, krukväxter eller andra föremål i rummet, och ta även hänsyn till vad du faktiskt kommer att hänga på den. Om kroklisten till exempel ska användas till långa rockar eller jackor kan du behöva höja höjden en aning. Tveka inte att kontakta oss om du behöver mer hjälp med ditt köp!