Hatthyllor

Hatthyllor

ORDNING OCH REDA MED EN HATTHYLLA

En hatthylla är för många ett måste i hemmet. Den hjälper dig inte bara att hålla ordning i hallen, utan kan också tillföra en dekorativ touch till inredningen. I vårt sortiment hittar du ett brett urval av vackra hatthyllor i trä som passar för såväl små som stora entréer och du kommer garanterat att kunna hitta en design som faller just dig i smaken. 

HATTHYLLAN – MER ÄN EN PLATS FÖR HATTAR

Även om det låter så på namnet så är en hatthylla inte bara en plats för hattar. Det är en förvaringsmöbel som kan användas för upphängning av väskor, jackor, paraplyer och mycket mer, då de flesta modeller är försedda med krokar under själva hyllplanet. Vissa hatthyllor är dessutom del av en komplett klädställning med både hatthylla, krokar, klädstång och skohylla – ett perfekt val för den lite större hallen! En hatthylla kan helt enkelt erbjuda mycket mer än bara plats för dina huvudbonader. Den håller hallen organiserad och lättstädad och gör det enklare att hitta dina kläder och accessoarer när du är på väg ut. Ta del av hatthyllans fördelar du också och välj ut någon av våra fina modeller att pryda just din hall med!

KÖP VACKRA HATTHYLLOR PÅ ROWICO HOME

När du ska köpa en hatthylla är det viktigt att välja en modell som passar utrymmet i din hall och som har en design som stämmer överens med din stil. Tack vare att våra hatthyllor kommer i minimalistiska och tidlösa utföranden och är tillverkade i kvalitativa material som trä kommer de enkelt att passa in med resten av din inredning och hålla sig fina i många år framöver. Många av våra hatthyllor kommer även med matchande skoställ i samma serie. Köp en hatthylla i trä hos oss på Rowico Home och dra nytta av dess både dekorativa och praktiska fördelar!