Tilläggsskivor

Tilläggsskivor

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

FLEXIBELT MATBORD MED TILLÄGGSSKIVA

En tilläggsskiva är den perfekta lösningen för att förlänga ditt befintliga matbord och skapa extra utrymme vid behov. Vårt breda sortiment av tilläggsskivor erbjuder enkel montering och elegant integration med ditt befintliga matbord, vilket ger dig möjligheten att skapa en matsalsmiljö som är både praktisk och stilfull. Välkommen att botanisera bland tilläggsskivor i olika storlekar, material och färger, och ordna en elegant och funktionell matsalsmiljö där du kan välkomna både små och stora sällskap.  

VAD ÄR EN TILLÄGGSSKIVA?

Våra olika tilläggsskivor är designade för att passa ihop med bord från vårt sortiment, och kan enkelt monteras och demonteras efter behov. Denna flexibla tillbehörsdel används helt enkelt för att utöka bordsytan och skapa en jämn och enhetlig förlängning av bordet, vilket gör det möjligt att bjuda in fler gäster eller erbjuda extra utrymme för servering av mat och dryck. Tilläggsskivor monteras på kortsidan av bordet, och beroende på dina specifika behov kan du välja att investera i en eller två skivor.

UTFORSKA VÅRT UTBUD AV HÖGKVALITATIVA TILLÄGGSSKIVOR

Rowico Home erbjuder möbler i skandinavisk och hållbar design, och vårt utbud av matbord är inget undantag. Här finner du tilläggsskivor av hållbara material – och med en vacker och tidlös look – som sömlöst smälter in med ditt köksbord. Här kan du välja bland tilläggsskivor av ek i ytskikten lackade, oljade eller vitpigmenterade, och på så vis hitta en variant som passar just ditt bord. Ta en närmare titt och klicka hem rätt modell redan idag!