Satsbord

Satsbord

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

FLEXIBLA SATSBORD

Satsbord är ett perfekt val för dig som är ute efter en snygg och praktisk avlastningsyta som kan anpassas efter olika tillfällen. De kommer i grupper om mindre, ofta låga, bord som kan ställas tillsammans eller var och ett för sig – till exempel som sidobord eller soffbord. Tack vare att de kommer i olika höjder skapar de dessutom ett levande och elegant uttryck i rummet. 

SATSBORD ERBJUDER MÅNGA FÖRDELAR

Satsbord kan se ut på en mängd olika sätt och vara tillverkade av såväl trä som plast eller metall. Välj runda satsbord för ett mjukt intryck eller satsbord i rektangulära eller kvadratiska eller bönformade designer för att addera ett iögonfallande geometriskt uttryck till rummet. En av de främsta fördelarna med att förgylla hemmet med en grupp nya satsbord är att de är otroligt flexibla och mångsidiga. De är nämligen enkla att flytta runt och kan både stå i grupp eller separat. Ställ till exempel ett av de små borden bredvid fåtöljen när du vill ha en bra avlastningsyta för tekoppen under lässtunden eller ställ alla satsbord tillsammans för ett vackert soffbord med gott om utrymme för såväl snacksskålar som prydnadssaker.

KÖP SATSBORD FRÅN ROWICO HOME

Rowico Home erbjuder möbler i skandinavisk och tidlös stil och du hittar självklart ett inspirerande utbud av vackra satsbord. Välj ett satsbord i samma serie som matbordet för att skapa en sammanhållen känsla eller satsa på ett helt nytt utseende för att bryta av stilen i hemmet. Rowico Home erbjuder något för alla!