Klaffbord

Klaffbord

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

KLAFFBORD FÖR ALLA TILLFÄLLEN

Vill du kunna bjuda vänner och familj på härliga middagar, men har inte riktigt plats för ett stort matbord? Lösningen för dig stavas klaffbord. Ett klaffbord kan nämligen snabbt och enkelt förlängas och fällas ihop efter dina behov så att du kan få de extra sittplatser eller det extra utrymme du behöver i köket just för tillfället.

VAD ÄR ETT KLAFFBORD?

Ett klaffbord fungerar som ett vanligt matbord, men istället för att ha en fast bordsskiva är det utformat med flexibla klaffar, antingen på en eller två sidor, för att bordet ska kunna bli längre vid behov. Det betyder att du enkelt kan få plats med all mat och alla dina gäster när du vill bjuda på middag och sedan fälla ihop det när du vill ha mer utrymme i rummet igen. Det gör att ett klaffbord, eller slagbord som det ibland också kallas, passar perfekt för dig som har ont om utrymme i köket eller på balkongen och vill ha en smart lösning för större sammankomster.

SNYGGA KLAFFBORD FRÅN ROWICO HOME

Rowico Home erbjuder en flera snygga klaffbord och slagbord i tidlös skandinavisk stil. I Rowicos sortiment hittar du förlängningsbara matbord i alltifrån elegant mörkare träslag till ljusa och naturliga material för att du enkelt ska kunna matcha det med din existerande inredning. Glöm heller inte att komplettera ditt klaffbord med stolar för att skapa en sammanhållen matgrupp.