Carradale matbord vitpigmenterat

VÄLJ EN DESIGN SOM PASSAR DIG CARRADALE

ETT FLEXIBELT MATBORD

Med vår flexibla kollektion CARRADALE kan du själv utforma ditt matbord som du vill ha det genom att välja form och färg på bordsskivan samt vilken typ av ben du vill ha. Den tvådelade bordsskivan är dessutom FSC-certifierad – för ett ansvarsfullt skogsbruk och en bättre miljö.

Carradale matbord vitpigmenterat runt middag

VÄLJ EN DESIGN SOM PASSAR DIG

I kollektionen ingår hela 28 matbord i fyra olika färger, 12 stycken runda och 16 stycken rektangulära. Bordsskivorna finns i oljad vitpigmenterad ek, oljad ek, brunoljad ek och svartlackad ek. Alla med en smakfullt fasad kant som skapar ett elegant uttryck. Benställningen matchas enkelt med olika stolar och finns som V- eller A-modell. Att CARRADALE-kollektionen är FSC-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. 

 

DESIGNA DITT MATBORD VIA NÅGRA ENKLA VAL

1. FORM: Runt eller rektangulärt

2. BENSTÄLLNING: V- eller A-ben

3. FÄRG: Oljad vitpigmenterad ek, oljad ek, brunoljad ek eller svartlackad ek

4. LÄNGD: För rektangulära matbord, välj mellan 170 cm eller 240 cm. För runda matbord, välj mellan Ø130 cm eller Ø150 cm.

5. TILLÄGGSSKIVA: Om du väljer ett rektangulärt matbord, köp till 1-2 tilläggsskivor för ett extra långt matbord.

RUNDA MATBORD

Vi erbjuder många olika runda matbord. Det som är unikt med CARRADALE matbord är den tvådelade bordsskivan. Välj benställning i V- eller A-modell (Ø130 cm finns endast med V-ben).

RUNDA Ø150 CM

RUNDA Ø130 CM

REKTANGULÄRA MATBORD

CARRADALE matbord i rektangulär form med svarta pulverlackade metallben i V- eller A-modell. Bordet som är 170 cm kan förlängas till 220 cm med en tilläggsskiva eller till 270 cm med två tilläggsskivor. Bordet som är 220 cm kan förlängas till 270 cm med en tilläggsskiva eller till hela 320 cm med två tilläggskivor.

REKTANGULÄRA 170 CM

REKTANGULÄRA 220 CM

TILLÄGGSSKIVOR TILL REKTANGULÄRA

FSC-CERTIFIERADE MÖBLER

Att en möbel är FSC®-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. Trä är vårt viktigaste material och FSC-certifierade möbler har blivit vårt signum när vi utvecklar våra kollektioner. Vi strävar ständigt efter att göra bästa tänkbara materialval och att tänka hållbart i alla led. För att man som företag skall kunna titulera sig som FSC-certifierad måste man ha 100 % kontroll över sina leverantörskedjor och sin lagerhållning och man granskas regelbundet av en extern part.