Plainfield matbord Wolcott stol

ROWICO HOME PRESENTERAR NYHETER HÖST 2023

DJUPDYKNING I NATUREN

Naturliga material, runda former och hållbarhet beskriver Rowico Homes möbelnyheter för hösten 2023. 

MJUKA, INBJUDANDE FORMER

Inför hösten har vi på Rowico Home gjort en djupdykning i naturens skönhet och omfamnar mjuka, inbjudande former kombinerat med den mer klassiskt raka skandinaviska stilen.

För den som längtar efter att föra naturen in i hemmet presenteras en kollektion som utforskar träets rika texturer och varma färgtoner, det är mycket naturfärgad ek som gäller i höst. 

Varje möbel är utformad med omsorg för att bevara träets autentiska skönhet, och de organiska formerna, som exempelvis den runda bordsskivan i GLENSIDE matbord och de rundade benen på stolen AMESBURY skapar en harmonisk atmosfär som omfamnar dina sinnen.

MÖBELNYHETER MED HÅLLBARHETSTÄNK

Vi strävar kontinuerligt efter att skapa möbler som inte bara tar hänsyn till design och komfort, utan också till vår planets välmående. Så glädjande är nu majoriteten av höstnyheterna FSC®­­­­­­-certifierade, vilket garanterar att träet är av hållbart ursprung och bidrar till bevarandet av våra skogar.

Vårt åtagande för hållbarhet sträcker sig till varje detalj av våra möbler. Många av våra nyheter har också miljöcertifierade tyger och material, vilket minskar deras klimatpåverkan. Vi tror på att skapa en inredningsstil som är lika vacker som den är ansvarsfull.

HÖSTENS MYSIGA INREDNING

När hösten närmar sig och tankarna går till en mysig och omsorgsfull inredning så har vi grunden till alla rum. Uppdatera hallen med HILLMOND hallserie för att skapa ett inbjudande välkomnande till ditt hem. Ta in ett förlängningsbart matbord i ek vid matplatsen likt MADDOCK för att ta in känslan av naturen i köket. Komplettera vardagsrummet med en ny soffa som RAWLINS, är inte bara visuellt härlig att titta på utan också väldigt bekväm och inbjudande. Inred sovrummet med WHITMORE sänggavel och loungestolen ROSELAWN, perfekt att krypa upp i med en kopp te och läsa en härlig bok i höstmörket.

UTVALDA HÖSTFAVORITER 2023

HÖSTKATALOGEN 2023

I höstens katalog 2023 hittar du ännu mer inspiration och bilder. Vi hoppas att våra möbelnyheter ska öka kärleken för ditt hem. THE LOVE OF HOME.

HÖSTKATALOGEN 2023


TIDIGARE KATALOGER

VÅR/SOMMAR 2023 >

HÖST/VINTER 2022 >