Duncan modulsoffa schäslong fotpall

ROWICO HOME PRESENTERAR VÅRNYHETER 2023

NYHETER I JORDNÄRA TONER 

Våren genomsyras av jordnära färger med uppdaterade klassiker, nya loungesoffor och möbler med inslag av naturmaterialet travertin. 

MODULSOFFOR MED LOUNGEKÄNSLA

Något helt nytt för våren är två nya soffkollektioner som består av modulsoffor med loungekänsla. Soffan DUNCAN finns som standard i en ljusgrå textil och WILLARD i två jordnära toner av beige. Från beställningssortimentet finns det 34 stycken olika valmöjligheter gällande tyger på båda soffmodellerna, så möjligheten att skapa en egen unika soffa är många.

DEN JORDNÄRA TRENDEN FORTSÄTTER

Modulsoffor med låga ben som skapar en svävande känsla är en stark trend just nu. Bouclétyg, som vi presenterar som standard på en av våra modulsoffor, är också en trend som växer sig allt starkare. Annars fortsätter våren med en grund i jordnära färger med mycket nyanser i beige, men med mer inslag av pastellfärger blandat med färger så som rött, grönt och blått.

Att blanda material är också väldigt rätt just nu så vi är glada att kunna presentera ett helt nytt inslag av stenmaterialet travertin som vi bl a designat vårnyheterna ORWEL sideboard och soffbord med. Vårt hjärta ligger i trämöbler men trä gifter sig så fint med stenmaterial och det inger i sin enkla form en lyxighet som förhöjer den skandinaviska stilen, samtidigt som det är tidlöst. Allt för att skapa möbler som är hållbara i många år.

MED HÅLLBARHET SOM LEDSTJÄRNA

Hållbarhetstänk är fortsatt en stark trend och något vi jobbar med att ständigt utveckla. Därmed är vi extra glada att de flesta av våra vårnyheter är FSC-certifierade, vilket innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö.

UTVALDA VÅRFAVORITER 2023