hemma-hos-vanessa-valderrama-soffa-soffbord-px

HEMMA HOS VANESSA VALDERRAMA

FLEXIBEL MODULSOFFA

I Vanessas stora vardagsrum så är det viktigt med en stor och flexibel sittyta för familj och vänner. Därmed blev DUNCAN modulsoffa den perfekta lösningen i familjen Valderramas vardagsrum.

 

Image portrait px

VEM ÄR VANESSA?

Vanessa är en 30-årig entreprenör som tillsammans med sin sambo och två döttrar bor i ett hus på 150 kvadratmeter i Sigtuna, där de har bott i åtta år. Under denna tid har de genomfört en omfattande renovering för att skapa ett hem som speglar deras stil och behov.

Med en passion för kreativitet driver Vanessa två företag; Wenom där hon tar fram inredningsdetaljer och ett annat bolag inom marknadsföring. Så Vanessas dagar är fyllda med aktivitet från morgon till kväll.

- Jag börjar alltid dagen med egentid för reflektion och selfcare, vilket är viktigt för mitt välbefinnande med tanke på att mina dagar oftast sedan är väldigt hektiska. Jag ska hinna med att sköta och utveckla mina företag, umgås med familjen och samtidigt inreda hemma, vilket är en stor passion.

Vanessa har en inredningsstil som kännetecknas av jordnära toner och en strävan
efter harmoni, även om hon på senare tid har blivit alltmer intresserad av att även plocka in lite färgdetaljer i inredningen.

ATT INREDA ETT STORT VARDAGSRUM

När det var dags för Vanessa att inreda hemmets stora vardagsrum så var ledorden vid valet av soffa och soffbord “stort” och “familjärt”. Även önskan om ett utrymme för avkoppling, gemenskap och känslan av harmoni, var av stor vikt. Så när Vanessa hittade Rowico Homes stora modulsoffa Duncan och Taransay soffbord, blev det den perfekta lösningen. 

- Jag uppskattar verkligen storleken och flexibiliteten på soffan. Nu kunde vi skapa två stora öar med soffor och ett litet bord emellan. Att soffan även är väldigt bekväm och har en enkel skandinavisk stil gör att den kommer rymma vår familj och ha en hållbar design som vi kommer gilla i många år framöver. Soffborden tillsammans med sofforna blev verkligen pricken över i:et i vårt vardagsrum. Den härliga stenskivan i travertin som möter de bruna ekbenen gör vårt vardagsrum harmoniskt och inger en fantastisk fin helhet.

Vanessa anser att det viktigt att tänka igenom vad som är viktigt för just en själv och sitt hem när man väljer en soffa och soffbord. Hennes råd är att tänka igenom vad som är det viktigaste! Komfort, utseende eller praktiska aspekter som exempelvis en hållbar design? Har man tänkt igenom de frågeställningarna så kommer man hitta ett bra val till sitt hem enligt Vanessa.