Johanna Toftby hero px

HEMMA HOS JOHANNA TOFTBY

NYPRODUKTION I KARLATORNET PÅ 34:E VÅNINGEN

Johanna och hennes man Janne Fors har köpt en helt nyproducerad lägenhet i Sveriges högsta byggnad Karlatornet. En stor och härlig 4:a som de till största del inrett med möbler från Rowico Home.

Johanna Toftby Duncan fåtölj

VEM ÄR JOHANNA TOFTBY?

Johanna Toftby är en inspirerande entreprenör med många bollar i luften. Hon lägger mycket tid på sina sociala kanaler, där hon inspirerar sina följare med bland annat matlagning, inredning och resor som hon älskar. Man får också en glimt av henne och Jannes liv tillsammans och allt de hittar på. 

Den senaste tiden har det också varit stort fokus på hennes nystartade bolag som är en e-handel med inredningsdetaljer samt hennes egna klädkollektion som hon skapat för Cellbes.

– Jag älskar allt jag fått möjlighet att göra i mitt liv och att jag har så engagerade följare som genuint följer mig och inspireras av det jag gör. En sak som de verkligen följt och varit engagerade i är min och Jannes iordningsställande av vår nya lägenhet i Karlatornet. Det har blivit så fint med alla Rowico Home möbler, och det har verkligen blivit uppskattat av alla som sett bilder samt besökt oss.

Johanna Toftby, 14
johanna toftby karlatornet

ATT INREDA EN NYPRODUKTION

När Johanna och Janne fick tillgång till sin lägenhet i det 245 meter höga Karlatornet i Göteborg så var det en svindlande känsla.

– När vi båda klev in i lägenheten så kände vi WOW! Det är så häftigt att komma upp på denna höjden och se den fantastiska utsikten över Göteborg, känslan är svindlande.

Att komma in i en helt ny, tom lägenhet, där allt behöver inredas från grunden blev en kul utmaning för Johanna. Eftersom hon redan hade matbord och stolar från Rowico Home i sin förra lägenhet och varit nöjd med den skandinaviska designen och kvaliteten, så föll det sig naturligt att inreda sin nyproducerade lägenhet i Karlatornet med ännu fler möbler från Rowico Home.

– Jag älskar inredning och har en ganska blandad inredningsstil, jag går på det jag gillar och att det ska vara personligt. Givetvis vill jag dock ha en röd tråd genom hela hemmet så därmed blev det perfekt att inreda hela vår nya lägenhet med Rowico Homes skandinaviska möbler.

INREDA ÖPPEN PLANLÖSNING MED KÖK OCH VARDAGSRUM

Rowico Home möbler har flyttat in i alla rum hemma hos Johanna och Janne. I den öppna planlösningen med kök och vardagsrum har de passat ihop möbler som fungerar väldigt bra tillsammans och inger en harmonisk känsla.

– När vi skulle inreda så kände vi att vi ville ha en enhetlig stil genom hela lägenheten, och det har vi verkligen fått. Vi valde det härliga matbordet Plainfield tillsammans med Amesbury stol i köket, och vi bara älskar ådringen i trämaterialet och komforten i stolen. I vardagsrummet, som går ihop med köket, möts man av Duncan soffa, Brooksville soffbord, Milford bänk och Halifax skåp, vilket är så fint tillsammans med matplatsen. Vi har fått mycket kommentarer från familj och vänner om att vi skapat en väldigt harmonisk känsla.

HEMMAKONTOR I NYPRODUKTION

Även i kontoret har Rowico Home möbler fått flytta in.

– Jag gillade verkligen det här rundade, nätta avlastningsbordet Haddington som man även kan ha som skrivbord tillsammans med den sköna stola Pailsey. Det har skapat ett härligt hemmakontor, utsikten man har framför sig när man sitter och jobbar är ju inte heller helt fel, inflikar Janne nöjt.

I kontoret har även två Everett vitrinskåp och Tolsona avlastningsbord fått ta plats.

– Jag älskar dessa vitrinskåp och avlastningsbordet, det är helt min stil. Att dessutom få den förvaringen är guld värt. Jag har placerat porslin och saker jag tycker om där, berättar Johanna.

HOTELLKÄNSLA I SOVRUMMET

Sovrummet har inretts med en hotellkänsla.
- Vi gillar mörka material och har valt Redmond sänggavel och Clearbrook skåp till sovrummet. De matchar så fint och inger verkligen en sådan härlig hotellkänsla till rummet.

Sedan har vi även Milford spegel i den anslutande klädkammaren, det har verkligen blivit SÅ bra. Vi är helnöjda med hela lägenheten och känner att vi fått en röd tråd med en enhetlig känsla. Och att dessutom kunna avsluta dagen med att titta ut genom fönstret och se denna utsikt, det är inte helt fel.

MER INSPIRATION