Canwood loungestol brun brooksville brunt Emil Jönsson

HEMMA HOS EMIL JÖNSSON

HUSETS HJÄRTA VARDAGSRUMMET

För Emil Jönssons familj är vardagsrummet ett favoritställe att koppla av i, och de har skapat en inbjudande myshörna med Canwood loungestolar och Brooksville soffbord.

Emil Jönsson

VILLA UTANFÖR ÖSTERSUND

Emil Jönsson med familj bor i en villa på Frösön, strax utanför Östersund. Det är inte bara ett hus för familjen utan en plats fylld med kärlek och utveckling.

- Under vår skidkarriär har detta hem förvandlats till en trygg och älskvärd plats för oss och våra barn. Här finns utrymme för både träning, avslappning och närheten till naturen.

MYSRUM MED CANWOOD LOUNGESTOL OCH BROOKSVILLE SOFFBORD

Emils hem är en förlängning av deras passion för uteliv, med många dörrar som smidigt leder ut till trädgården och den omgivande naturen. Det är något de älskar med sitt hus. Inomhus är det mest vardagsrummet de spenderar sin tid i.

- Vardagsrummet är vårt favoritställe att koppla av i, det är verkligen husets hjärta. När vi ville skapa en hörna för mys, avkoppling och läsning föll vi för Canwood loungestol och Brooksville soffbord. Det tillsammans har verkligen skapat en inbjudande myshörna där vi umgås hela familjen.

EMIL JÖNSSONS INREDNINGSSTIL

Emils inredningsstil är enkel, men den bär en unik prägel med roliga och originella detaljer. Hemmet är ljust och inbjudande med färgglada inslag från bland annat alla resor han gjort. Han tycker det ska vara personligt.

- Vi arbetar ständigt för att skapa en varm och välkomnande atmosfär. Rowico Homes möbler är det perfekta tillskottet till vårt hem. Deras rejäla kvalitet och vackra design kommer att inta en central plats i vårt vardagsrum och bli ett fint komplement till övriga hemmet.

Emil Jönsson 2
Emil Jönsson 3

MER INSPIRATION