hammond beige brooksville vitpigmenterat Arijana Heinrici

Att inreda personligt med Arijana Heinrici

SKAPA DIN PERSONLIGA STIL

Följ med på ett samtal med Arijana Heinrici om inredning och att skapa hemmets personliga uttryck. Arijana är entreprenör jobbar bland annat som inredare och projektledare inom renoveringar, men även som influencer.

Arijana Heinrici Brooksville soffbord Hammond soffa  2

SKAPA KONTRAST I MÖBLERNA

Arijana har valt att hjälpa sin syster Donna att inreda hennes lägenhet med möbler från Rowico Home. Målet var att skapa ett lugnt och harmoniskt hem, där systern kan slappna av och hämta kraft. 

Soffbordet BROOKSVILLE som står i vardagsrummet inger en härlig kontrast med det ljusa träunderredet och den vackra stenskivan i marmor. Det skapar enligt Arijana en behaglig sinnesro i hemmet.

FÖLJ DIN EGEN STIL

Arijana, en inspiration för personlig och hållbar inredning, ger inblick i sina tankar kring hur man skapar ett hem som speglar ens egen stil, snarare än att endast följa ständigt föränderliga trender. 

Arijana Heinrici Brooksville soffbord Hammond soffa1
Arijana Heinrici Brooksville soffbord Hammond soffa2

STILRENA OCH TIDLÖSA MÖBLER

När Arijana inreder så tänker hon mycket på vad som är hållbart.

– Min stil är till största del en blandning av skandinavisk design, tillsammans med vintage-godbitar. Jag gillar att plocka in företag som Rowico Home där man jobbar med hjärta och själ. Rowico Homes möbler är stilrena och tidlösa, vilket innebär att de kommer att hålla länge och aldrig gå ur stil, säger Arijana.

Arijana Heinrici Brooksville soffbord Hammond soffa3

5 TIPS TILL ETT PERSONLIGT HEM

1. Ha inte för bråttom.

2. Skapa en moodbord/collage med hem och rum som inspirerar dig. 

3. Vad har du för budget? Tänk noga innan du handlar inredning. Det är bättre att saker får ta tid än att köpa på sig utan en ordentlig planering. 

4. Vad är det för hem du bor i? Är det modernt, sekelskifts, funkis? Hitta stilen och följ inte trender. De kommer och går. Inred personligt.

5. Skapa balans mellan möblernas storlek. Tänk på rummets storlek. Är det tex ett stort vardagsrum så vill du inte att möblerna skall vara små och tvärtom, ett litet rum skall inte övermöbleras. 

MER INSPIRATION