Bokhyllor

Bokhyllor

INSPIRERAS AV VÅRA KUNDER

EN HYLLA FLERA INTRYCK

Organisera och planera med en hylla för att få ett personligt hem att trivas i. Vi på Rowico Home har hyllor i en mängd olika modeller och design, allt för att du ska hitta den hylla som passar bäst in i just ditt hem. Hos oss hittar du bokhyllor, rumsavdelare, klassiska hatthyllor, skohyllor, hyllor med smart förvaring och hyllor med kombinerad klädhängare. Dessa olika hyllsystem och förvaringslösningar är enkla att addera till hallen, sovrummet eller köket där behovet av en smidig hylla kan behövas.

OLIKA HYLLOR FÖR OLIKA BEHOV

Oavsett om du letar efter hyllor som ska fungera som förvaring eller om de ska bli snygga inredningsdetaljer så har vi flera hyllor som kommer passa in i ditt hem. Hyllans funktion ska även gå hand i hand med dess design. Vi på Rowico Home gillar snygga förvaringsmöbler och har därför både trendiga och klassiska hyllor.

Letar du efter en modern och trendig hylla kan MALONE hylla vara något för dig. MALONE hylla har en design i svart metall med guldfärgade knoppar som ger ett modernt intryck och fungerar lika bra som en avlastningshylla intill sängen, som snygg förvaring i hallen. I hallserien METHRO ingår det en rad olika hyllmöbler i olika färger och material. Välj en hylla i vitlackad björk, vitpigmenterad ek eller lackad ek för att få till den rätta förvaringsstilen.

SKAPA STILEN MED EN BOKHYLLA

För att få ett rum som har ett harmoniskt och behagligt intryck krävs det att man har förvaring som rymmer det den ska. Oavsett om man vill ha en öppen bokhylla eller en som har stängda dörrar och lådor, kan det vara värt att fundera över vilket inryck man vill att den tänkta bokhyllan ska ge. Vissa av våra bokhyllor ingår i möbelserier där man kan kombinera och matcha både bokhylla, matbord och sideboard för en trendig helhetskänsla. En klassisk bokhylla behöver inte alltid användas till just böcker utan idag väljer vi att använda öppna bokhyllor som rumsavdelare eller avlastningsbord för att ställa våra favoritsaker på.

Även bokhyllans material- och färgval har en stor betydelse när det kommer till vilken stil och känsla som man vill skapa i rummet. Ska bokhyllan stå i vardagsrummet, sovrummet kan det vara bra att se vilket material som passar in. En klassisk bokhylla i trä är både ett tidlöst och ett trendsäkert val då naturmaterial alltid är gångbart i de flesta hem. Vi på Rowico Home erbjuder förvaringslösningar i olika färger, stilar och storlekar för att du ska hitta den stil som passar in i hemmet.