Shelton soffa grå hero

SOFFOR MED MATCHANDE SOFFBORD SHELTON

FSC-CERTIFIERADE SOFFOR

SHELTON – moderna och exklusiva soffor med matchande soffbord i skandinavisk design. Dessutom är serien FSC-certifierad, ett bättre val för ett ansvarsfullt skogsbruk.

TRÄDETALJER I FOKUS

Fokuset för Rowico Home har sedan 1971 varit trämöbler men sedan 2021 säljer vi även egendesignade högkvalitativa soffor med tillhörande soffbord. Kollektionen  SHELTON har fina trädetaljer som känns igen i våra möbler, precis som att de är FSC-certifierade.

SHELTON ÄR BÅDE MODERN OCH EXKLUSIV 

SHELTON soffa och dess massiva soffbord i brunoljad alternativt svartlackad ask har ett unikt gediget hantverk och är designade att matcha varandra.

Soffans tyg består av en mix av linne och polyester och har hög slitstyrka. Rygg- och sittkuddarna består av dun och fiberfyllning och är sydda i ett quiltat mönster för att garantera att dunet hålls på plats och komforten bibehålls över tid. Tyget är avtagbart från kuddarna och tvättbart.

Soffan har en kärna i kallskum med duntopp och Nozag-fjädringen undertill fördelar komforten jämnt. Soffans frontpanel precis som det större soffbordet och mindre sidobordet består av massiv ask och både soffa och bord har svarta stilrena pulverlackade metallben med sandstruktur.

Hela serien är FSC-certifierad, soffborden har märkningen FSC-100% och soffan består av FSC Mix.

Shelton soffa beige 120388 px