INSPIRATION TILL HALLEN

HALLMÖBLER I SKANDINAVISK STIL

KOMPLETT HALL MED CONFETTI

Att skapa ordning och reda i hallen är en viktig detalj i hemmet. Dels skapar det en enklare vardag när allt har sin plats och dessutom blir det en välkomnande känsla när man stiger innanför dörren.

 

HATTHYLLA ELLER KLÄDHÄNGARE?

Att få ordning på alla ytterkläder kräver ofta förvaring. För de jackor som används mest och för besökare behövs en tillgänglig klädförvaring. Hatthyllor finns oftast i olika storlekar för att passa olika ytor eller så kan det vara enklare att ha en klädhängare ståendes på golvet. CONFETTI-serien erbjuder båda alternativen och hatthyllor finns i storlekarna 80 och 100 cm.

 

VILKEN SKOFÖRVARING?

Skor har det ofta en tendens att bli mycket av i entrén, därmed behövs förvaring. CONFETTI-serien erbjuder skohyllor i storleken 80 till 100 cm. Det finns även sittbänk med öppen skohylla under eller en bänk med två eller tre lådor om man vill ”gömma” undan en del av skorna i utdragbara lådor.

 

 

INREDNINGSDETALJER I HALLEN

När du inreder hallen så är det också viktigt att skapa en mysig miljö. Köp till ett avlastningsbord och placera gärna en lampa samt någon annan inredningsdetalj som skapar en inbjudande känsla. Att placera en växt på skohyllan kan också skapa en mjukare känsla. Glöm inte heller galgarna. CONFETTI erbjuder galgar i samma stil, perfekt att matcha till hatthyllan i samma serie.