BROOKLYN

DESIGNA ETT EGET MATBORD

BROOKLYN – DESIGNA SJÄLV

Skapa ett matbord som håller år efter år, där familj och vänner kan umgås och växa. Brooklyn är en tidlös och flexibel serie massiva matbord i FSC®-certifierad ek. I serien ingår även matchande skåp, sideboard, soffbord och TV-bänk. 

SÅ DESIGNAR DU DITT BROOKLYN MATBORD

Brooklyn matbord finns i 18 olika varianter så att du kan välja färg, storlek och vilka ben som passar bäst hos dig. Köp även tilläggsskivor vilket gör matbordet hela 320 cm långt och rymmer då upp till 12 personer. 

Designa ditt eget massiva matbord via tre enkla val.

1. FÄRG: brunbetsad ek, vitpigmenterad ek eller lackad ek

2. LÄNGD: 220 cm eller 170 cm

3. BENSTÄLLNING: ekben, X-metallben eller U-metallben

FSC-CERTIFIERAD EK

Att serien BROOKLYN är FSC®-certifierad innebär att allt trä kommer från ett ansvarsfullt skogsbruk, det vill säga ett skogsbruk som tar hänsyn till människor och miljö. För att man som företag skall kunna titulera sig som FSC-certifierad måste man ha 100 % kontroll över sina leverantörskedjor och sin lagerhållning. Man granskas regelbundet av en extern part. Genom att köpa en möbel som är FSC-certifierad gör man ett bättre miljöval.

 

BROOKLYN – BRUNBETSAD LACKAD EK

BROOKLYN i brunbetsad är tillverkad i massiv, fingerskarvad europeisk ek som betsats i mörkbrunt och lackats. Bordet har en borstad finish. Välj vilken längd som passar dig bäst: 220 cm eller 170 cm. Båda längderna finns med tre olika benställningar: ekben, X-metallben och U-metallben. 

LÄNGD 220 cm

LÄNGD 170 cm

I SAMMA SERIE


BROOKLYN – VITPIGMENTERAD EK


BROOKLYN i vitpigmenterad består av fingerskarvad massiv ek och bordsskivan har en slät hårdvaxoljad finish. Precis som de andra färgerna finns BROOKLYN vitpigmenterad i längderna 220 cm och 170 cm, samt ekben, X-metallben eller U-metallben.

VITPIGMENTERAD 220 CM

VITPIGMENTERAD 170 CM

I SAMMA SERIE


BROOKLYN – LACKAD EK


BROOKLYN matbord i lackad ek är tillverkad av massiv, fingerskarvad europeisk ek med en borstad bordsskiva. Välj mellan längderna 220 cm och 170 cm, samt mellan ekben, X-metallben och U-metallben.

LACKAD EK 220 CM

LACKAD EK 170 CM

I SAMMA SERIE